Rogatički planinari ostvarili još jedan zapažen uspjeh

17. novembra 2013. 058.ba

Planinari

Foto ilustracija

U Čelincu bronza, sveukupno vicešampioni

ROGATICA – Članovi planinarskog društva „Sjemeć“ iz Rogatice ostvarili su još jedan značajan uspjeh.

Protekog vikenda na otvorenom prvenstvu i IV kolu lige Republike Srpske u planinarskoj orjentaciji, održanom u Čelincu, Rogatičani su  osvoili  visoko treće mjesto i okitili se bronzanom medaljom. PD „Sjemeć“ je nastupio u sastavu Davor Vukašinović, Miloš Ljubinac i Milanko Ristanović.

Prvo mjesto pripalo je domaćinu PD“ Čičak“ Čelinac, drugi su bili planinari PD „Klekovače“ iz Prijedor. Ovo je bilo i poslednje takmičenje u tekućoj godini, pa je na kraju PD „Sjemeć“ u sveukupnom plasmanu zauzeo drugo mjesto. Ovaj rezultat još više dobija na značaju kad se zna da planinari iz Rogatice nisu nastupili u prvom kolu na Kozari, a uz to nisu bili domaćini nijednog ovogodišnjeg nadmetanja u ligi RS.

Inače, titula šampiona RS za 2013 pripala je PD „Stolac“ Višegrad sa 15 bodova ,drugi je PD „Sjemeć“ Rogatica sa 11, a treću poziciju je zauzela ekipa PD „Čičak“ Čelinac sa 10 osvojenih poena. Slijede 4. PD „Klekovača“ Prijedor 8, 5. PD „Glasinac Sokolac“ 6, 6. PD „Previja“ Lamovita 3, 7. PD „Mrakovica“ Kozarac 2 i 8. PD „Adrenalin“ Teslić 1 bod.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,