Takmičenje u brzom ispijanju piva u Caffe baru „Sport“

Sponzorisani članak - 14. новембра 2013. 058.ba

Nektar-Ispijanje piva

VIŠEGRAD – U petak, 15. novembra, u Caffe bar „Sport“ održaće se takmičenje u brzom ispijanju piva „Nektar šampioni“ koje organizuje Banjalučka pivara.

„Nektar šampioni“ ove će se godine takmičiti u četiri regije – banjalučkoj, prijedorskoj, dobojskoj i bijeljinskoj. Biće organizovano oko 70 takmičenja, u kojim će učestvovati oko 500 timova. Nakon prvog kruga, pobjednici iz svake regije idu u finalni krug takmičenja – veliki turnir koji će sredinom decembra biti održan u Banjaluci.

Sistem takmičenja:

Takmičenje je timsko, odnosno, jedan tim čine trojica takmičara ili takmičarki koji se bore sistemom štafete. Kada prvi takmičar podigne svoju bocu od tog trenutka kreće brojanje vremena i tek kada on spusti bocu drugi takmičar može podignuti svoju i na kraju po istom principu postupa i treći takmičar. Vrijeme prvog takmičara je zabilježeno, a drugog počinje itd. Kada svi takmičari završe prikazuje se i ukupno vrijeme ispijanja.

NAGRADE:

U svakom lokalu u kojem se održi promocija (takmičenje) svaki član pobjedničkog tima dobija:

  • Karton pivа 24/1;
  • Karton čaša;
  • Majicu t-shirt.

Svi učesnici u velikom finalu u Banjoj Luci imaće obezbjeđenu večeru, piće i smještaj.

  • Pobjednički tim velikog finala osvaja 4 000 KM
  • Drugoplasirani tim osvaja 2 000 KM
  • Trećeplasirani tim osvaja 1 000 KM

SPONZORISANI ČLANAK

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: