Tradicionalni prijem za novinare u preduzeću „HE na Drini“

26. novembra 2013. 058.ba

Mile Lakić i Boro Ninković

VIŠEGRAD – Mile Lakić, direktor preduzeća „HE na Drini“ u Višegradu upriličio je prijem za novinare, povodom 24 godine rada ovog preduzeća.

Sa današnjim danom Hidroelektrana Višegrad proizvela je 1.136.086.000 kilovat sati električne energije, a za nepunih šest mjeseci 2013. godine HE Višegrad je proizvela oko 910 GWh električne energije, što u dosadašnjem radu nije zabilježeno rekao je Lakić.

– Ovaj fantastičan poslovni uspjeh hidroelektrane postignut je zahvaljujući izuzetno povoljnoj hidrološkoj godini, ali i spremnosti postrojenja, kao i stručnosti osoblja, rekao je predsjednik nadzornog odbora Rajko Vasić.

Lakić je dodao da preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ na razne načine doprinosi razvoju društva, a najnižom cijenom električne energije u sistemu „Elektroprivrede RS“ značajno doprinosi formiranju tržišno najniže cijene potrošačima u regionu. Kupovinom Upravne zgrade u Andrićgradu preduzeće je pokazalo široku društvenu i socijalnu odgovornost, a ujedno i daje podršku projektu Andrićgrad.

Hidroelektrana Višegrad povodom obilježavanja dana preduzeća organizuje dobrovoljno davanje krvi, kao i prigodne plakete i nagrade za 10, 20 i 30 godina rada.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Jovana Borovčanin

Rođena je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završila je u Višegradu. Diplomirala je u Banja Luci na Fakultetu Političke nauke, odsjek novinarstvo i komunikologija.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Jovana Borovčanin

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,