Više od 200 novih knjiga u biblioteci Višegrad

SRNA - 01. novembra 2013. 058.ba

Biblioteka I.A

VIŠEGRAD – Spomen-biblioteka „Ivo Andrić“ u Višegradu nakon proteklog Sajma knjiga u Beogradu bogatija je za 200 novih naslova, rekao je vršilac dužnosti direktora ove ustanove Bojan Pecikoza.

„Na sajmu smo kupili nove knjige iz oblasti beletristike, školske i dječije literature za koju postoji interes kod naših čitalaca“, rekao je Pecikoza.

Čitaocima će na raspolaganju biti djela savremnih srpskih pisaca Vanje Bulića „Simeonov pečat“, zatim Vladimira Arsenijevića „Let“, Vuka Draškovića „Tamo daleko“ i Žarka Jokanovića „Jovanka Broz“.

Bibliotekari su nabavili i knjige Mirjane Đurđević „Prvi, drugi, treći čovek“, Aleksandra Tešića „Koplje Svetog Đorđa“ i iz oblasti dječije literature LJubivoja Ršumovića „Ujdurme i zvrčke iz antičke Grčke“.

Od stranih pisaca nabavljene su knjige Paula Koelja „Rukopis otkriven u Akri“, zatim Danijele Stil, Nore Roberts i mnoge druge.

Sredstva za nabavku novih knjiga obezbijeđena su iz budžeta opštine Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,