Izvještaj protiv dva lica zbog marihuane

SRNA - 17. decembra 2013. 058.ba

Policija

VIŠEGRAD – Protiv muškaraca čiji su inicijali D.M. i P.K. iz Višegrada, kod kojih je pronađeno 36,2 grama marihuane, podnijet je izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Na osnovu operativnih saznanja da navedena lica kod sebe posjeduju opojnu drogu radi prodaje, oni su pretreseni i tom prilikom kod P.K. pronađeno je i oduzeto 14 celofanskih paketića sa marihuanom, dok su kod D.M. pronađena i oduzeta tri paketića sa istim sadržajem.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Foča i uz saglasnost dežurnog tužioca, juče je izvršen pretres stanova i ostalih prostorija koje koriste navedena lica.

Tom prilikom, prije nego što je pretres počeo D.M. je policijskim službenicima predao 15 paketića u kojima je bila suva zeljasta materija, dok u stanu P.K. nije ništa pronađeno.

Vaganjem pronađene i oduzete materije utvrđeno je da je riječ o ukupno 36,2 grama opojne droge marihuane.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Povezane teme: , ,