Izvještaj sa 9. redovne sjednice Skupštine opštine Čajniče

Opština Čajniče - 28. decembra 2013. 058.ba

SO Čajniče

ČAJNIČE – Na 9. redovnoj sjednici Skupštine opštine Čajniče koja je održana u petak, 27. decembra, odbornici su usvojili Budžet opštine Čajniče za 2014. godinu u iznosu od 2.194.320 KM.

Takođe, donijeta je i odluka o utvrđivanju poreske stope za nepokretnost na području opštine Čajniče za 2014. godinu prema kojoj je predviđeno da poreska stopa ostane na istom nivou kao i 2013. godine od 0,10%.

Odbornici su usvojili Program rada Skupštine opštine Čajniče za 2014. godinu, Program rada Načelnika opštine Čajniče za 2014. godinu i Odluku o utvrđivanju kriterijuma za izbor i imenovanje organa upravljanja u javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Skupština opštine Čajniče.

Na zasjedanju su donijeta rješenja o imenovanju dva člana upravnog odbora JU Narodne biblioteke „Branko Ćopić“ Čajniče i jednog člana JU Doma kulture „Filip Višnjić“ Čajniče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,