Košarkaši Varde HE poraženi u Sarajevu

Foto: KK Spars - 08. decembra 2013. 058.ba

KK Spars - KK Varda-HE

SPARS – VARDA HE 90:55

VIŠEGRAD – Košarkaši varde HE, u 8. kolu Lige 12, prvenstva BiH u košarci, poraženi su u Sarajevu od ekipe SPARS, rezultatom 90:55.

Visoka razlika za sarajlije rezultat je njihove dobre igre, posebno u drugom poluvremenu.

Višegrađani su odlično počeli i prvu četvrtinu dobili sa 21:14. U drugoj četvrtini dolazi do pada u igri, koju SPARS dobija sa 27:19.

Potpuni pad u igri Varda HE bilježi u nastavku utakmice, tako da su sarajlije treću četvrtinu dobile sa 26:10, a četvrtu sa 23:5.

Po 16 pogodaka postigli su Buza (SPARS) i Jošilo (Varda HE).

U 8. kolu Lige 12 Čapljina Lasta je pobjedila Kakanj, rezultatom 79:73, Zrinjski ekipu Bosna BHT sa 90:93, a Sloboda vodeću Mladost, rezultatom 77:67.

Preostali su još susreti 8. kola Radnik BN Basket-Svislajon Takovo i Posušje-Građanski, koji se igraju u nedelju, 8. decembra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,