Mališani pažnja: Stiže Djeda Mraz

23. decembra 2013. 058.ba

Deda mraz na prozoru

DJEDA MRAZ KUCA I NA PROZORE

VIŠEGRAD – Djeda Mraz, ljubimac miliona djece širom svijeta, uveliko obilazi države i gradove, kako bi uz Novu godinu mališanima uručio prigodne poklone.

I mališani Višegrada ga sa nestrpljenjem očekuju, a on se, sudeći po ovoj fotografiji iz naselja Jondža, već lagano prikrada dječijim sobama.

Zato mališani, budite stpljivi još ove preostale dane do Nove godine. A onda, u ponoć, obavezno pogledajte ispod jelke ili jastuka. Sigurno ćete naći poklone od Djeda Mraza, ali i vaših roditelja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,