Novogodišnji turnir u Foči – Trijumf Plužina

31.12.2013.

Pobjednik novogodisnjeg turnira u Foci

FOČA – Pobjedom ekipe Plužina nad sastavom Kafe Trezor spuštena je zavjesa na peti novogodišnji turnir u malom fudbalu – Foča 2014.

Finalni susret je donio dosta tvrdu utakmicu, vodila se rovovska borba, ekipe su napravile pravi bedem pred svojim golovima a trenutak odluke se desio sredinom drugog dijela utakmice kada je Jovan Međedović, član crnogorskog sastava, bio precizan i donio veliku radost svojoj ekipi.

U utakmici za treće mjesto viđena je prava goleada, postignuto je čak 12 golova a posebno se istakao Milan Muminović iz ekipe MM Šeki koji je pet puta pogađao mrežu ekipe Gorenje servis Kula i dao veliki doprinos da njegov tim osvoji treće mjesto.

Ekipi Plužina je pripala novčana nagrada od 1100 KM za osvojeno prvo mjesto, drugoplasiranom Kafe Trezoru je pripalo 600 KM, dok je ekipa MM Šaki kao trećeplasirana dobila 350 KM.

Sa po 50 KM su nagrađeni najbolji igrač Marko Vuković član Kafe Trezora, najbolji golman Dejan Ćalasan iz pobjedničkog tima Plužina a najbolji strijelac je bio Milan Muminović iz ekipe MM Šeki.

I u finalnoj večeri fočanska sportska dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta a odlični organizatori su bili Opština Foča, FK sutjeska i sportska dvorana Foča.

Finala

Plužine – Kafe Trezor 1:0
(Jovan Međedović)

Utakmica za treće mjesto

MM Šaki – Gorenje servis Kula 7:5
(Milan Muminović 5, Veseljko Njeguš, Mladen Tadić – Rade Radović 3, Nemanja Matović 2)