Odbojkašice HE na Drini dočekuju ekipu Gacka

20. decembra 2013. 058.ba

OK HE na Drini 2013

VIŠEGRAD – Odbojkašice HE na Drini, u 12. kolu ženske Premijer odbojkaške lige BiH, u subotu, 21. decembra konačno igraju na svom parketu. U Gradskoj dvorani u Višegradu, u 18 časova dočekuju ekipu Gacka.

Po riječima trenera Jova Sarića, nakon uspješnih nastupa tokom prvenstva višegrađanke ulaze u duel sa favorizovanom ekipom Gacka bez rezultatskog pritiska i željom da ponove dobre igre iz prethodnih utakmica.

To je prilika da ljubitelji odbojke u Višegradu pozdrave podmlađeni sastav HE na Drini, koji iz kola u kolo postiže sve zapaženije rezultate.

U upravi HE na Drini ističu i uspjehe svih mlađih selecija kluba. Pionirke, kadetkinje i juniorke su se plasirale među 12 ekipa u svojim kategorijama i na proleće će nastaviti takmičenje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Povezane teme: ,