Otvara se kancelarija prekograničnog regiona Drina-Tara

19. decembra 2013. 058.ba

SWG RRD

ZA INTENZIVNIJI INTEGRALNI EKONOMSKI RAZVOJ

VIŠEGRAD – Uz podršku opštine Višegrad u ponedeljak, 23. decembra, u obnovljenoj zgradi bivšeg MUP-a u Višegradu će biti otvorena kancelarija Sekretarijata Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj jugoistočne Evrope/Jedinica za upravljanje projektom prekograničnog regiona „Drina-Tara“. Kako je najavljeno kancelariju za Bosnu i Hercegovinu, u okviru ovog prekograničnog regiona, u 12 časova će svečano otvoriti načelnik opštine Višegrad, Slaviša Mišković.

Na konferenciji za štampu Predrag Marković, Regionalni koordinator “Drina-Tara” prekograničnog regiona, predstaviće pristup koji je baziran na razvoju teritorije u “Drina-Tara” prekograničnom regionu i postignute rezultate u okviru implementacije ovog prekograničnog projekta.

– U okviru druge faze EU projekta, Jedinica za upravljanje projektom prekograničnog regiona „Drina-Tara“ u Višegradu će nastojati da nastavi komunikaciju između zainteresovanih strana iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, kao i realizaciju budućih aktivnosti usmjerenih ka integralnom ekonomskom razvoju ovog prekograničnog regiona, pojasnio je Predrag Marković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,