Počele „Zimske čarolije 2013“

Opština Čajniče - 28. decembra 2013. 058.ba

Zimske čarolije u Čajniču 2013

ČAJNIČE – U petak, 27. decembra, počela je manifestacija „Zimske čarolije 2013“ kićenjem novogodišnje jelke u Domu kulture „Filip Višnjić“ Čajniče.

Prema riječima opštinskog koordinatora Darinke Gavran ove čarolije će biti obojene nizom zanimljivih sadržaja koji će dokazati dječiju participaciju u životu i radu ove lokalne zajednice.

Zimske čarolije u Čajniču 2013

Početku ove manifestacije prisustvovali i učestovalu su mališani nižih razreda O.Š.“Jovan Dučić“ koji su zajedno sa svojim učiteljicama ukrasili novogodišnje drvo ukrasima koje su napravili na časovima likovne kulture.

U nastavku „Zimskih čarolija 2013“ izvedena je novogodišnja priredba u kojoj su nastupali mališani iz „Dječijeg obdaništa“, učenici nižih razreda O.Š. „Jovan Dučić“, dok je KUD „Izvor“ na priredbi predstavio svoj aktivan podmladak koji je svojim repertuarom dokazo ozbiljnost i rad ovog KUD-a.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,