Podjela paketića: Naša budućnost su naši najmlađi

31.12.2013.

Crveni krst u Rogatici - paketići

ROGATICA – Pod motom „Naša budućnost su naši najmlađi“ Opštinska organizacija Crvenog krsta Rogatica i ove godine realizovala je tradicionalnu aktivnost dodjele paketića djeci iz porodica u stanju spocijalne potrebe, mališanima sa posebnim potrebama i učenicima područnih škola sa područja naše opštine. Kako bi im pokazali da nisu zaboravljeni i da društvo misli na njih Crveni krst obezbijedio je 85 paketića, koje je na njihovu veliku radost uručivao – Djeda Mraz – lično.

Podjela je izvršena u prostorijama Crvenog krsta, 30.12.2013. godine, sa početkom u 16:00 časova. Ovogodišnju, tradicionalnu aktivnost „Naša budućnost su naši najmlađi“ pomogli su pojedinci, javne i vjerske ustanove i privredni subjekti: načelnik opštine Tomislav Puhalac, učenici i nastavnici Osnovne i Srednje škole, Crkvena opština Rogatica, JP „Komrad”, doo „Vizion“, doo „Ikonić komerc“, doo „Aroma“, doo „Despot“, doo „Power“, doo „Primeks“, doo „Termag“, doo „Devura promet“, te kafe barovi „Monako“ i „Konoba“.

Ovom prilikom predstavnici Crvenog krsta još jednom su našim mališanima poželjeli srećne novogodišnje i božićne praznike, lijepo i bezbrižno djetinjstvo, mnogo sreće i uspjeha i samo lijepe trenutke u životu.