Pomozimo Deda Mrazu da donese radost

focaonline.info - 07. decembra 2013. 058.ba

Paketići - Omladinski pokret Foča

FOČA – Omladinski pokret Foča nastavlja svoje aktivnosti. Za mjesec decembar planirano je da zaokruže ciklus aktivnosti koje su počele upravo u decembru 2012. godine sa akcijom „Pomozimo Deda Mrazu da donese radost“. Ovogodišnju akciju provode uz pomoć Savjeta učenika Srednjoškolskog centra Foča.

Cilj akcije jeste da se prikupe artikli za novogodišnje paketiće, koji će biti podijeljeni porodicama iz ugroženih porodica koji ne dobijaju paketiće od nekih firmi ili ustanova.

Ove godine, kutije u koje ćete moći da ubacujete artikle za paketiće, postavljene su u marketima: Malović, STR „Nole“, Mocart, Orfej i Slatka kuća.

Omladisnki pokret Foča ovim putem moli sve sugrađane da pomognu djeci iz ugroženih porodica. Ubacite neki slatkiš, grickalicu ili školski pribor i obradujte mališane.

Akcija traje do 25. decembra, a paketići će biti podijeljeni par dana kasnije, pred Novu godinu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,