Pripreme za bezbjednu proslavu praznika u Čajniču

SRNA - 25. децембра 2013. 058.ba

Čajniče pod snijegom

Foto arhiva

ČAJNIČE – Pripadnici Policijske stanice Čajniče pojačaće angažovanje na terenu da bi obezbijedili bezbjedan doček i proslavu novogodišnjih i božićnih praznika, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Na inicijativu komandira Policijske stanice Čajniče, juče je održan sastanak Foruma za bezbjednost građana kome su, osim predstavnika policije, prisustvovali i predstavnidžci opštine Čajniče, inspekcijskih službi, prosvjetnih i zdravstvenih ustanova, Centra za socijalni rad, komunalnih preduzeća i drugih ustanova.

Na sastanku su razmatrane mjere i aktivnosti koje se preduzimaju i koje preduzeti nadležni organi, policija i inspekcijske službe radi bezbjednog dočeka i proslave novogodišnjih i božićnih praznika, jer se očekuje pojačan priliv građana koji dolaze iz inostranstva.

Na sastanku je dogovoreno i da se preduzmu određene mjere i aktivnosti na suzbijanju nelegalne prodaje i korištenja vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava, da bi predstojeći praznici protekli u miru i bez neželjenih posljedica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,