Proslava Nikoljdana u Dječijem obdaništu u Čajniču

Opština Čajniče - 20. decembra 2013. 058.ba

Obdanište u Čajniču - krsna slava

ČAJNIČE – U četvrtak, 19. decembra, mališani i vaspitači iz JU Dječije obdanište Čajniče u prisustvu sveštenika Crkvene opštine Čajniče, načelnika Opštine i gostiju po prvi put od osnivanja obilježili Nikoljdan – krsnu slavu ove ustanove.

Mališani su iz ruku sveštenika Tihomira primili paketiće koje je obezbjedila Crkvena opština Čajniče.

U slavu Nikoljdana dječaci i djevojčice su pripremili bogat zabavni program. Predstavili su se kao pravi čuvari tradicije i običaja našeg kraja. U programu su bile zastupljene zdravice i recitacije koje su mališani na svoj originalan način interpretirali.

Direktor JU Dječije obdanište Čajniče Vukašin Katana zahvalio se Crkvenoj opštini Čajniče kao sponzoru, a i podršci najmlađim sugrađanima. On je za kraj decembra najavio novogodišnju priredbu gdje će mališani uz pjesmu i igru dočekati Deda mraza i tom prilikom će im biti uručeni novogodišnji paketići.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,