„Ribarstvo Slap“ poklonilo opremu kadetima FK „Mladost“

Opština Rogatica - Zoran Janković - 17. децембра 2013. 058.ba

Slap poklonio opremu FK Mladost

ROGATICA – Proteklog vikenda vlasnik d.o.o. „Ribarstvo Slap“ Žepa Muhamed Tabaković poklonio je kompletnu opremu za selekciju kadeta FK „Mladost“ Rogatica.

Predstavnici fudbalskog kluba zahvalili su se darodavcu, naglasivši da je gospodin Tabaković i ranije pomagao rogatički sport, a posebno fudbal. Bio je i jedan od sponzora odlaska dječaka Fudbalske škole „Mladost“ na turnir u Beč u maju ove godine.

– „U neveseloj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazimo obraduje nas kad vidimo da još ima privrednika raspoloženih da pomognu i ono što zovemo nadgradnjom. Zahvalni smo gospodinu Tabakoviću, posebno zbog toga što je omladinske kategorije prepoznao kao ciljnu grupu koju treba podržati u bavljenju sportom. Svako dijete koje odvojimo od ulice i okrenemo ka sportskim terenima investicija je koja će se zajednici višestruko isplatiti jednog dana. Trudom i radom sportisti i sportski radnici uzvratiće onima koji nisu i neće dići ruke od sporta“ – kaže predsjednik Upravnog odbora FK „Mladost“ Rogatica Ljubiša Zeljaja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,