Rogatica u derbiju dočekuje košarkaše Sutjeske

19.12.2013.

KK Rogatica

Duel za tron

ROGATICA – Najinteresantniji susret pretposljednjeg kola prvog dijela prvoligaškog košarkaškog karavana RS igra se u Rogatici. Trećeplasirani domaćin dočekuje lidera na tabeli Sutjesku.

– Susreti naša dva kluba uvijek su privlačili veliku pažnju, ovaj put je poseban razlog da gledaoci napune dvoranu jer je ovo osim komšijskog derbija možda i najinteresantniji meč jesenje polusezone koji može odlučiti ko će zimovati na tronu. Sutjeska ima odličan tim iza koga su vrlo dobri rezultati u dosadašnjem dijelu prvenstva i među glavnim su favoritima za osvajanje šampionata. Naš tim je definitivno ostvario više od planiranog, nalazimo se pri vrhu tabele sa realnim izgledima da tu i ostanemo. Potpuno rasterećeni dočekujemo derbi, ne možemo ništa izgubiti a možemo puno dobiti eventualnom pobjedom. Igrači su motivisani, očekujemo podršku vijernih navijača i vjerujemo da uz njihovu podršku možemo ostvariti cilj – istakao je Mladen Šibalija, trener Rogatičana.

Susret između Rogatice i Sutjeske na program je u nedjelju, 22.decembra, sa početkom u 18 časova u rogatičkoj sporskoj dvorani.