Dragan Jovanović novi šef stručnog štaba FK “Mladost”

25.01.2014.

FK Mladost Rogatica

ROGATICA – U petak, 25. januara, na održanoj sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Mladost“ Rogatica, člana Druge fudbalske lige RS, izabran je novi šef stručnog štaba – Dragan Jovanović.

Dragan je domaća, rogatička, fudbalska snaga, i njegovim izborom potvrđena je strategija oslonca kluba na sopstvene snage. Jovanović je i kao fudbaler i kao trener stasavao, redom, kroz igračke sastave ovdašnjeg fudbalskog kluba, a zatim isto tako i kao trener. Posjeduje i iskustvo vrijedno respekta u vođenju ekipe, jer mu ovo nije prvi put da se nalazi na čelu stručnog štaba „Mladosti“. On odlično poznaje sve rogatičke fudbalere, a i oni njega, pa se očekuje dobar odziv na prvu prozivku za početak priprema u proljetnoj polusezoni, koja je zakazana za nedjelju (26.01.2014.) u 12:00 časova. Poslije prozivke uslijediće i prvi ovogodišnji, zvanični trening.

„Stari“ šef stručnog štaba Vlade Marković ranije je podnio ostavku na ovo mjesto, kako je sam već obavijestio javnost, iz porodičnih razloga.

Uprava kluba odlučila je i da poveća naknade fudbalerima, a najavljuju se i pojačanja prvog tima.

– „Ne bih još da spekulišem imenima, jer je to uvijek nezahvalno činiti prije nego svi razgovori i dogovori budu privedeni kraju, ali ono što mogu reći u ovom trenutku jeste to da ćemo nastojati pojačati zadnju liniju i srednji red. Za napad ćemo još vidjeti. Strateški cilj u ovom dijelu takmičenja nam je opstanak u Drugoj ligi. Želimo još i da se „odlijepimo“ od dna tabele, gdje se iza nas po broju bodova trenutno nalaze dva kluba, i pomjerimo prema sredini. Olakšavajuća okolnost je to što ni bodovna prednost timova iz sredini tabele nije velika, pa uz trud, stručan rad i zalaganje možemo postići ove zacrtane ciljeve“ – rekao je za opstinarogatica.com Ljubiša Zeljaja, predsjednik Uprave kluba, i naglasio da očekujem dobar odziv fudbalera na nedeljnoj prozivci.