Na Božić našao 500 KM na bankomatu

Radio Foča - Nataša Miletić - 10. januara 2014. 058.ba

Razvojna banka u Foči

FOČA – Na Božić su novinari Radio Foče zabilježili jedan lijep gest. Boris Stanić iz Miljevine na bankomatu Razvojne banke pronašao je 500 konvertibilnih maraka, koje je odmah predao u policiju, u nadi da će ona pronaći vlasnika novca.

Kako je rekao Stanić u telefonskom razgovoru sa novinarima Radio Foče, nije se dvoumio oko toga, već je odmah odlučio da slučaj prijavi u Stanicu policije. Stanić, koji je inače bez stalnog zaposlenja i trenutno radi van Bosne i Hercegovine, ni u jednom trenutku kako on kaže, nije pomislio da uzme novac koji nije zaradio.

U Stanici javne bezbjednosti u Foči potvrdili su, za lokalni Radio, da još uvijek nisu pronašli vlasnika novca, te da očekuju da se on pojavi u skorije vrijeme jer se radi o ne tako malom iznosu. Policija posjeduje i potvrdu o podizanju gotovine, na kojoj je naznačena suma novca koja je ostala na računu, što će, zajedno evidencijom Razvojne banke, pomoći da se utvrdi pravi vlasnik.

Policija je pohvalila ovaj gest Borisa Stanića, te istakla kako su ovakvi slučajevi rijetkost u našem gradu, prenosi Radio Foča.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,