Nova godina dočekana veselo, uz muziku i vatromet

Opština Rogatica - Zoran Janković - 14. januara 2014. 058.ba

Srpska nova godina u Rogatici 2014

ROGATICA – Pored organizovanog dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru u ugostiteljskim objektima, za one koji više vole da uđu u novo ljeto u širem društvu doček je, pod pokroviteljstvom Opštine Rogatica, upriličen i na platou isprek kino sale.

Od 21:00 čas prisutne su zabavljali mladi rogatički gitaristi Vuk Ranković i Momčilo Pušonja, koji su prve akorde savladali u Školi gitare Centra za kulturu i sport „Rogatica“. Zatim su se, na bini na otvorenom, smjenjivali Miloš Đerić iz Rogatice, Dejan Šubara iz Čajniča, i Brankica Ponjarac sa Han Pijeska.

Nakon odbrojavanja: 10, 9, 8, 7… 0, uslijedio je vatromet realizovan pod budnim okom naših vatrogasaca. Novu godinu okupljenim Rogatičanima prvi je čestitao načelnik opštine Tomislav Puhalac riječima: „Draga moja omladino, uvaženi sugrađani Rogatice, veselimo se noćas. Da nam Nova godina svima dođe na radost i na veselje; da svi budemo zdravi, sretni i uspješni. Neka bi Dragi Bog dao da nam ova bude još bolja od prethodne godine, a svaka naredna još uspješnija. Neka vas Bog čuva, a dobra sreća prati, živjeli, sretna nam Nova godina“ rekao je načenik Puhalac.

Srpska nova godina u Rogatici 2014

Uslijedilo je kolce, u koje svi rado pohrlimo. Još malo kuvanog vina za zagrijevanje i dobre muzike. Mlađani Miloš Đerić je i ove večeri pjevao odlično. A onda se nekoliko stotina okupnjenih, svih godišta, počelo razilaziti. U vrlo pristojno vrijeme i na pristojan način. Ko to kaže da naša omladina nije dobra i lijepo vaspitana!?

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,