Opština Višegrad organizuje svečani doček pravoslavne Nove godine

Opština Višegrad - Z. Žuža - 12. januara 2014. 058.ba

Milica Pavlović

VIŠEGRAD – U pondejeljak, 13. januara, Opština Višegrad organizuje svečani doček pravoslavne Nove godine na višegradskom Trgu palih boraca.

U kulturno-zabavnom dijelu programa, koji počinje u 20 časova, pored zvijezde „Grand produkcije” iz Beograda Milice Pavlović, učestvuju i lokalni višegradski bedovi. Svi građani Višegrada, koji se odluče za doček pravoslavne nove godine na Trgu palih boraca, imaće priliku da vide i nastupe Folklornih ansambala KUD-a „Bikavac“ i „Kralj Petar I Ujedinitelj“.

Za učesnike svečanog dočeka pravoslavne Nove godine Opština Višegrad je obezbijedila besplatne tople napitke ,čaj i kuvanu rakiju. Tačno u ponoć uslijediće vatromet, a zatim će građanima pravoslavnu Novu godinu čestitati načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković.

Organizatori pozivaju sve građane Višegrada da se 13. januara, iza 20 časova, okupe na Trgu palih boraca i da zajedno dočekaju pravoslavnu Novu godinu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,