Privrednici Čajniča na prijemu kod načelnika Opštine

Opština Čajniče - 04. januara 2014. 058.ba

Preduzetnici kod načelnika u Čajniču

ČAJNIČE – Načelnik opštine Čajniče Goran Karadžić danas je organizovao trdicionalni novogodišnji prijem za privrednike sa područja opštine. Iznio je stanje u kojem se opština nalazi, kako je došlo do deficita u budžetu, ali je takođe iznio planove opštine za 2014. godinu. Načelnik opštine uručio je i zahvalnice pojedinim privrednicima i time izrazio zahvalnost onima koji su protekle godine u više navrata sponzorisali sportske klubove sa područja opštine.

Predsjednik Zanatsko-preduzetničke komore Čajniča Radmilo Kovač se zahvalio načelniku opštine na pozivu i istakao da je njihova saradnja sa opštinom veoma dobra i da opština pomaže njihov rad koliko može. „Nadam se da će nam opština obezbijediti prostorije za rad ovog udruženja čime bi još bolje sarađivalo sa organima izvršne vlasti“ – izjavio je Kovač.

Na kraju ovog prijema načelnik se zahvalio prisutnim na izdvojenom vremenu i poželio puno sreće, zdravlja i poslovnog uspjeha u 2014. godini.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,