Promocija Zakonopravila Svetog Save

22. januara 2014. 058.ba

Knjiga Zakonopravila Svetog save

VIŠEGRAD – Izdavačka kuća Mitropolije dabrobosanske „Dabar“, sa sjedištem u Dobrunskoj Rijeci, povodom objavljivanja fototipskog izdanja „Sarajevskog prepisa ZAKONOPRAVILA SVETOG SAVE“, organizuje promociju ove kapitalne knjige u Narodnom domu manastira Uspenija Presvete Bogorodice u Dubrunu, u subotu, 25. januara, sa početkom u 19 časova.

O ovom izdanju će govoriti Radisav Mašić, publicista, novinar i književnik iz Foče, kao i priređivači prof. dr Stanka Stjepanović sa Bogoslovskog fakulteta u Foči i jeromonah Serafim Gligić iz manastira Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci.

U kulturno-umjetničkom programu učestvovaće recitatori Srednje škole „Ivo Andrić“ iz Višegrada – Anja Maljukan, Jovana Šupić i Stefan Ratković, te mlade višegradske interpretatorke etno pjesama Katarina Tasić i Ana Šijaković, u pratnji gitariste Dalibora Lekića.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,