Sastanak omladinaca iz šest opština Republike Srpske u Andrićgradu

31. januara 2014. 058.ba

Andrićgrad

ANDRIĆGRAD – Savjet mladih iz Pala i Rogatice, u nedjelju 2. februara, organizuju studijsku posjetu Andrićgradu gdje će se okupiti veliki broj aktivista nevladinih organizacija iz šest opština Republike Srpske: Pale, Rogatica, Sokolac, Rudo, Han Pijesak, Višegrad.

Planiran je obilazak Andrićgrada, kao i sastanak u prostorijama omladinske organizacije u Višegradu radi diskutovanja o aktuelnim problemima mladih u ovim opštinama, kao i dogovora o narednim zajedničkim aktivnostima.

Ovo okupljanje predstavnika omladinskih organizacija organizuje se prvi put i vrši se sa ciljem aktiviranja, motivisanja i podsticanja mladih da se više uključe u najbitnije tokove društa. Predstavlja pokušaj i nastojanje da se mladi ambiciozni ljudi upoznaju, druže i udruže svoje snage ka pozitivnim promjenama u društvu.

Izjave za medije predviđene su u 13:30h kod spomenika Ive Andrića u Andrićgradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,