„Slatki karavan“ još danas u našem gradu

10. januara 2014. 058.ba

Slatki karavan

VIŠEGRAD – Omladinska humanitarna organizacija „Ujedinjena Srbija“ već šestu godinu za redom organizuje akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za mališane na Kosovu i Metohiji. Projekat se sprovodi u više gradova Srbije i Republike Srpske i po poslednjim procjenama sakupljeno je više od 3000 paketića. Ako ste iz Višegrada i imate želju da učestvujete u ovoj akciji, to možete da uradite kupovinom nekog od slatkiša i ubacivanjem istog u kutiju postavljenu u nekoj od ovih prodavnica:

– Dragstor „Palma“ na Trgu Palih boraca
– Market „Adria“ preko puta Opštine
– Market „Palma“ u ul. Kralja Petra I
– Prodavnica „Palma“ u blizini Čađave

Više o ovoj ali i drugim akcijama koje sprovodi organizacija „Ujedinjena Srbija“ možete pronaći na internet stranici: www.ujedinjenasrbija.rs kao i na fejsbuk stranici: facebook.com/slatkikaravan

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Nemanja Perendija

Rođen je u Sarajevu, a osnovnu i srednju školu završio je u Višegradu. Student je četvrte godine Fakulteta Bezbednosti u Beogradu.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Nemanja Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,