„Tračak nade“ održao tri seminara

24. januara 2014. 058.ba

Seminar Tračak nade

FOČA – U toku mjeseca januara u prostorijama UG „Tračak nade“ Foča održana su tri seminara na temu „Principi i načela samozastupanja osoba sa invaliditetom“ a sve to u okviru projekta „Zagovaranje i izrada strategije za izjednačavanje mogućnosti osoba sa invaliditetom 2014-2019. god.“.

Seminarima su prisustvovali: Opština Foča, Univerzitetska bolnica Foča, CZSR Foča, Ombudsman za dječija prava RS – kancelarija Foča, Medicinski fakultet Foča, Centar za mentalno zdravlje Foča, JU OŠ „Sveti Sava“, FZO Foča, Dom zdravlja Foča, Udruženje slijepih i slabovidih osoba, Savez invalida rada – opština Foča, student PBF-a Foča, studenti MF-a Foča, roditelji i korisnici UG Tračak nade.

Seminar Tračak nade

Učesnicima seminara predočeno je šta znači samozastupanje osoba sa invaliditetom kao i edukativni video materijal o iskustvima osoba sa različitim vrstama invaliditeta.

Nakon prezentacije uslijedila je rasprava na gore navedene teme kao i na sveobuhvatne probleme na koje nailazi ova populacija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,