Bez pobjednika u Višegradu

12.02.2014.

FK Drina HE - FK Sutjeska

VIŠEGRAD – U okviru priprema za proljećnu polusezonu fudbaleri Drine HE i Sutjeske odigrali su kontrolni meč koji je završen bez pobjednika, što je na kraju i najrealniji ishodod ovog susreta.

Gosti iz Foče su bili dominantniji u prvom dijelu utakmice pa su nakon odlične akcije stigli do vođstva u 19. minutu a strijelac je bilo Ivanović.

Sutjeska je stvorila još nekoliko prilika za povećanje rezultata a najzreliju je propustio Đokić u 26. minutu kada je nakon udarca glavom pogodio prečku.

I kada se očekivao kraj prvog poluvremena Drina HE je stigla do izjednačenja. Nakon kornera pred golom gostiju se najbolje snašao Guzina i glavom smjestio loptu u mrežu Fočaka.

Drugo poluvrijeme proteklo je u dinamičnoj i izjednačenoj igri sa po nekoliko obostranih prilika ali se rezultat do kraja utakmice nije mijenjao.

Nakon ovog susreta treneri oba kluba mogu biti zadovoljni igrom svojih izabranika koji su iskazali volju, borbenost i zavidnu fizičku spremu bez obzira što su pripreme tek u polovini procesa.

Drina HE – Sutjeska (1:1) 1:1

Strijelci: 0:1 Ivanović – 19; 1:1 Guzina – 45. min.
Gradski stadion u Višegradu.
Gledalaca: 100.
Sudija: Branislav Mutlak (Višegrad).

Drina HE: Govedarica, Tešević, Pljevaljčić, Pavlović, Iv.Mirković, Marković, Ig.Mirković, Damjanović, Rosić, Guzina, Sodar. Igrali su još: Bojanović, Pejović, Đurić, Bozić, Sekulović, Krsmanović. Trener: Marko Vidaković.

Sutjeska: Petrović, R.Radović, Simić, Mrgud, F.Filipović, Đoković, N.Drakul, Njeguš, Đokić, Sekulović, Ivanović. Igrali su još: M.Filipović, Vuković, B.Radović, Mijović, R.Drakul, Mojović, Vukadinović, Marić, N.Pljevaljčić. Trener: Duško Rašević.