„Čas odmora“ sa Ljubivojem Ršumovićem

Opština Čajniče - 17. februara 2014. 058.ba

Ljubivoje Ršumović u Čajniču

ČAJNIČE – U petak, 14. februara, u Domu kulture „Filip Višnjić“ sa početkom u 18 časova poznati srpski dječiji pisac Ljubivoje Ršumović održao je književno veče „Čas odmora“.

Djeca i odrasli sat vremena su uživali uz omiljene stihove Ljubivoja Ršumovića. Ozarena dječija lica su čekala kraj pjesama, pa da svoju oduševljenost iskažu aplauzom.

„Djetinstvo sam proveo u jednom selu na Zlatiboru. U životu sam napisao osamdeset sedam knjiga. Sa samo sedam godina života sam počeo sam da pravim svoju vlastitu biblioteku. Danas moja biblioteka ima deset hiljada knjiga. Po meni nema ništa ljepše rasti uz knjigu i življeti među knjigama. Svoj djeci savjetujem da od svojih roditelja i članova familije, tražite da vam već sad počinju da kupuju knjige, a vi da ih čuvate i pravite svoju biblioteku, jer knjiga je najbolji čovjekov drug“ – rekao je Ršumović.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: