„Hidroelektrane na Drini“ podržale rogatički „Savjet mladih“

Jovica Vasović - 18. februara 2014. 058.ba

Savjet mladih Rogatica

ROGATICA – Evidentno je da mladi većinu slobodnog vremena provode u ugostiteljskim objektima i kladionicama. Rijetki su ljudi i kolektivi koji posvećuju pažnju i sredstva tome da mladi svoje vrijeme provedu kreativno i kvalitetno.

Zavisno preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ a.d., na čelu sa direktorom Milom Lakićem, uvijek je imalo sluha za mlade i bilo sponzor mnogih sportskih ekipa, humanitarnih i drugih dešavanja. Tradiciju nastavljaju i dalje, pružanjem podrške rogatičkoj nevladinoj organizaciji „Savjet mladih“.

Od 3. novembra prošle godine „Savjet mladih“ otvorio je svoja vrata svim sugrađanima koji bi željeli da se upoznaju sa radom i idejama ove nevladine omladinske organizacije. Osim toga, svake nedjelje u 18.00 časova mladi Rogatičani se druže uz kvalitetne filmove, kokice, grickalice, čaj i sokove.

„Na ovaj način želimo da naše mlade sugrađane „izvučemo“ iz zagušljivih kafića, jer i kod nas mogu da se upoznaju, druže, razmjenjuju mišljenja, ali i da nauče nešto novo. Prvenstveno želimo da ih „pokrenemo“ i podstaknemo na razmišljanje o tome kako su oni nosioci budućnosti ove opštine, ali i države“, poručuju iz „Savjeta mladih“.

Nerazumijevanje i nezainteresovanost opštinske vlasti nisu zaustavili ove mlade ljude, jer uvijek postoje kolektivi, poput „HE na Drini“, spremni da podrže kreativne ideje čijom realizacijom se ostvaruju pozitivni rezultati.

„Hidroelektrane na Drini“, kao jedno od najuspješnijih preduzeća u domenu elektroprivrede, i dalje će nastaviti sa ulaganjem u mlade, a „Savjet mladih“ vas poziva na još jedno druženje uz film, u nedjelju u 18.00 časova.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,