Kojić SNSD-ove ljude nazvao gamadima [VIDEO]

11.02.2014.

Miroslav Kojić i Vukota Govedarica

VIŠEGRAD – Narodni poslanik Miroslav Kojić u „Andrićevom konaku“ u Višegradu SNSD-ovu vlast, simpatizere i članove ove stranke nazvao je gamadima.

Mladi Socijaldemokrati Kojiću nisu ostali dužni, pa su se tako oglasili saopštenjem u kojem kažu da je sramota da nas predstvaljaju oni koji vrijeme i sastanke provode u kafanama, kao i to da bi u ovakvim izjavama trebali tražiti psihijatrijsku pomoć. Ovo je velika uvreda za SNSD, a ovo samo pokazuje koliki strah imaju pojedinci od izbora. Oni su dodali da ovo pokazuje u kakvom društvu živimo, ali i da se trebamo boriti da ovakvi ljude ne dobiju podršku, jer je ne zaslužuju. Uz sve to Kojić je izuzetno puno plaćen za obavljanje ove funkcije, a narušava je svojim ponašanjem i primitivizmom.

Podsjećamo, hotel „Andrićev konak” prije par mjeseci vraćen je u vlasništvo opštine, odnosno, kupljen je od privatnika po mnogo većoj cijeni nego što je prodat, u procesu privatizacije, istom tom privatniku. Naravno, novcem građana. Obećavane su „kule i gradovi“, nova radna mjesta, da bi već poslije mjesec dana, grupa radnika vraćena na Biro za zapošljavanje. I napokon, sada smo svjedoci da je isti taj hotel postao ništa drugo do sjedište stranačkih skupova, gdje se uz različite aperitive, okupljaju i zapošljavaju isključivo članovi SDS-a i politički iskomišljenici. Na snimku se vidi kako dotični poslanik, u društvu Vukote Govedarice – šefa poslaničkog kluba u Skupštini, koga je očigledno ponijela atmosfera pa naginje pivo iz flaše, pominje navodnu pobjedu i preuzimanje vlasti u oktobru, a građani, samo zato što su različitog stranačkog opredjeljenja nazivaju pogrdnim imenima. Mladi socijademokrati, kao i do sada, argumentovano reaguju i podsjećaju gradsku vlast, koja se zanosi u piću, da je hotel „Andrićev konak” vlasništvo građana Višegrada i da su gamad insekti, a ne ljudi. Kojićevo ponašanje ne može biti prihvatljivo jer je rad narodnog poslanika izložen očima javnosti i svaka neozbiljnost i nepristojnost u njihovom radu ruši ugled grada iz kojeg su izabrani, stoji u saopštenjeu MSD-a.