Košarkaši Rogatice dočekuju Budućnost

20.02.2014.

Mladen Šibalija

Nastavak uspješne serije

ROGATICA – Nakon vrlo dobrog prvog dijela prvenstva kada su zauzeli mjesto u vrhu tabele košarkaši Rogatice i u nastavku šampionata bilježe dobre rezultate. Ostvarene su dvije pobjede i jedan poraz i trenutno se izabranici Mladena Šibalije nalaze na trećoj poziciji. Već narednog vikenda na svom terenu dočekuju Budućnost, Rogatičani su i u ovom meču favoriti ali ipak u ekipi vlada doza opreza.

– Prema pogledu na tabelu prednost jeste na našoj strani, uz to naš tim je u prvom dijelu prvenstva savladao Budućnost na njihovom terenu ali neke stvari su se promijenile u odnosu na jesenjašnji susret. Mladi sastav iz Bijeljine se u zimskoj pauzi osjetno pojačao, ambicije su im da sačuvaju prvoligaški status i sigurno će pokušati da nas iznenade u našoj dvorani. Mi smo i u ovom susretu potpuno rasterećeni, svjesni smo našeg kvaliteta, respektujemo ekipu Budućnosti ali vjerujemo u novu pobjedu koja bi nas učvrstila u vrhu tabele. Zdravstveni bilten ekipe je povoljan, nastupićemo kompletni i ubjeđeni smo u nastavak uspješne serije – rekao je Mladen Šibalija, trener Rogatice.

Susret između Rogatice i Budućnosti na programu je u nedjelju 23. februara, u rogatičkoj sportskoj dvorani, sa početkom u 18 časova.