Omladinske organizacije Sarajevsko-romanijske regije u Andrićgradu

Jovica Vasović / 058.ba - 02. februara 2014. 058.ba

Omladinske organizacije u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD – Istoimene omladinske organizacije, „Savjet mladih“, iz Rogatice i Pala, danas su organizovale studijsku posjetu Andrićgradu. Osim članova ove dvije organizacije, bilo je prisutno i oko četrdeset članova drugih omladinskih organizacija iz Sokoca, Han Pijeska, Rudog, Istočnog Sarajeva i Višegrada.

Mladi su posjetili bioskop „Dolly Bell“, hram Svetog kneza Lazara i Andrićev institut, u čijoj sali za sastanke su nastavili druženje.

U radnom dijelu druženja, upoznali su jedni druge sa svojim aktivnostima, razmijenili mišljenja i ideje i dogovorili se o daljim vidovima saradnje. U planu je izrada zajedničkog internet sajta, na kojem će regionalne omladinske organizacije predstavljati svoje aktivnosti i planove. Osim toga, planirano je i zajedničko organizovanje večeri akustične gitare, filmskih projekcija i seminara.

Ovo je prvo okupljanje regionalnih omladinskih organizacija. Zaključeno je da su ovakva druženja veoma plodotvorna i da se zajedničkim snagama mogu pokrenuti projekti značajni za mlade ljude Sarajevsko-romanijske regije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,