Postaje li Ekrem Jevrić Višegrađanin!?

01.02.2014.

Ekrem Jevrić

VIŠEGRAD – Kako saznaje naš portal iz dobro obavještenih izvora bliskih lokalnim vlastima u Višegradu, naš grad bi u najskorije vrijeme mogao da postane meka za zvijezde novokomponovane folk muzike koje okuplja produkcija Grand šou. S obzirom da je već davno uspostavljena veza produkcije Grand šou sa lokalnim vlastima u Višegradu, i s obzirom na sve veću bliskost lokalnih vlasti sa Zvijezdama granda, kod gradskih otaca se brzo izrodila ideja da ovu bliskost iskoriste i poboljšaju nivo kulturne ponude u Višegradu. Brzoj realizaciji ove ideje, tvrde nam izvori vrlo bliski višegradskoj vlasti, doprinjeće i ponovo otvoreni hotel koji bi bio novi centar kulturnih dešavanja Višegrada, upravo zahvaljujući produkciji Grand šou, odnosno zvijezdama Granda.

Da se neće izgleda dugo čekati na realizaciju ove ideje potvrdio nam je naš izvor blizak višegradskim vlastima, koji otkriva strogo čuvanu tajnu, da je najveći zagovornik te ideje kulturnog napretka Višegrada niko drugi do poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miroslav Kojić. Kojić je rekao, kako prenosi naš izvor, da će se i sam angažovati na tome i za uzvrat zatražio da “za njegovu dušu” višegradski kulturni dani krenu sa gostovanjem njemu omiljene zvijezde rijaliti šoua u Srbiji – Ekrema Jevrića zvanog Gospoda. Primjedbe pojedinaca iz višegradske vlasti da Ekrema bije glas da je malo posirov i primitivan, Miroslav Kojić je rezolutno odbacio, rekavši da je Ekrem čovjek iz naroda i da je takav, ne bi nosio nadimak Gospoda.

No posebna i strogo čuvana tajna je svakako ta da je Kojić tražio da Ekrem bude i njihovo tajno oružje na predizbornim skupovima, za predstojeće parlamentarne izbore u Republici Srpskoj. Naš izvor saznaje da je Ekrem Jevrić Gospoda, na insistiranje svog prijatelja Miroslava Kojića, pristao na taj višednevni angažman i to u pola cijene.