Profesionalni stolovi za stonotenisere

Opština Foča - Nataša Miletić - 28. februara 2014. 058.ba

Novi stolovi za stonotenisere u Foči

FOČA – Opština Foča finansirala je nabavku osam stonoteniskih stolova za Gradsku dvoranu u Foči, za šta je izdvojila 13 i po hiljada maraka. Profesionalni stolovi kupljeni su u Njemačkoj, a njihovu kupovinu inicirao je Stonoteniski klub Perućica.

Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti, Igor Ćurčić ističe da će STK Perućica, nakon kupovine stolova, poboljšati uslovi za rad.

– „Opština je htjela da upotpuni sportsku ponudu sa nabavkom osam profesionalnih stolova, a samim tim da omogućimo kvalitetne uslove za održavanje turnira našem stonoteniskom klubu, koji je ostavio izuzetan trag u istoriji fočanskog sporta. Perućica i danas ostvaruje odlične rezultate, a nadamo se da će, nabavkom ovih stolova, biti još bolji“ – rekao je Ćurčić.

Predsjednik Stonoteniskog kluba Perućica, Milenko Kovač kaže da su sa ovim stolovima obezbijeđeni uslovi da se u Foči igraju i Evropska takmičenja.

– „Stičemo sada uslove i za organizovanje eventualnog Balkanskog šampionata za mlađe kategorije. Naša seniorska ženska ekipa ove godine igraće evropski kup. Možda se desi da žrijeb bude takav da igramo ovdje“ – istakao je Kovač.

Fočanski stronoteniseri treniraju u sali Partizan.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,