Provođenje ekološkog projekta „Sačuvajmo naše rijeke“

11. februara 2014. 058.ba

Kontejneri

KONTEJNERI NA MJESTIMA SANIRANIH DEPONIJA

VIŠEGRAD – U sklopu aktivnosti na provođenju projekta „Sačuvajmo naše rijeke“ narednih dana će na području Višegrada biti postavljeno 30 novih kontejnera, potvrdila je Mila Gračanin, glavni menadžer Demokratskog centra „Nove nade“ iz Višegrada.

Ona je pojasnila da će kontejneri biti postavljeni, uz saradnju i asistenciju predstavnika opštine Višegrad i komunalnog preduzeća „Komunalac“, na mjestima gdje su protekle godine, u sklopu ovog projekta, sanirane divlje deponije smeća.

Projekat „Sačuvajmo naše rijeke“ implementira Demokratski centar „Nove nade“ zajedno sa opštinom Višegrad, u partnertvu sa opštinom Mojkovac i Komunalnim preduzećem „Gradac“ iz tog grada, a finansira ga Delegacija Evropske unije u Bosni i Hercegovini i Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, kroz program IPA – prekogranične saradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,