Rogatički pjesnik ponovo nagrađen u Mrkonjić Gradu

27. februara 2014. 058.ba

Mišo Lubarda iz Rogatice

Lubardi priznanje za najosjećajniju ljubavnu pjesmu

ROGATICA – Rogatički pjesnik Milun Mišo Lubarda je i ove godine nagrađen na 13. javnom konkursu „Ljubavne pjesme nad pjesmama“ a povodom dana zaljubljenih na temu „Ljubavi, čežnjom te zovem“.

Inače, Lubarda je već objavio pet zbirki pjesama a bio je među najboljima i prošle godine na istom konkursu koga organizuje Klub umjetničkih duša iz Mrkonjić Grada.

– Svaka nagrada imponuje a pogotovo kad se osvoji u konkurenciji 150 pjesnika sa preko 2000 prijavljenih pjesama. Posebno mi je drago što sam ponovio prošlogodišnji uspjeh a moja nagrađena pjesma „Ti u mojoj duši spavaš” je iz kategorije „Zreli pasnici ljubavnog pjesništva“ inače nalazi se i u posljednjoj zbirci koju sam objavio pod nazivom „Oči boje neba“ čija je promocija bila za Vidovdan 2013. godine. Zahvaljujem i žiriju ove manifestacije koji je umjeo da prepozna kvalitet mog dugogodišnjeg pjesničkog rada – zaključio je Lubarda.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,