Uspjesi atletičarki: Ćaćićeva prva, Andrićeva postavila novi dvoranski rekord RS

11.02.2014.

Snežana Ćaćić sa medaljom

ROGATICA – Na Dvoranskom atletskom prvenstvu BiH, koje je juče održana u Olimpijskoj dvorani „Zetra“ u Sarajevu, atletičarka SAK “Rogatica”, učenica Dejana Mićevića, Snežana Ćaćić (2004.), ubjedljivo je osvojila prvo mjesto u trci cicibanki na 60 m.

„Nisam ni jednog momenta sumnjao u uspjeh malecke Snežane, koja ne samo da odlično trči, već svoj raskošni talenat ispoljava i u skakačkim disciplinama: skoku u dalj i u visu. Žao mi je što zbog objektivnih okolnosti nije nastupila i druga talentovana cicibanka, Marija Gračanin (2007.), te tako uspjeh mlađanih atletičapki učinila još impresivnijim. Kamo sreće da imamo optimalnije uslove (tartan stazu) za trening, kao neki drugi klubovi, ali radimo sa čim raspolažemo i ne žalimo se. Za Rogaticu i našu atletiku će se i te kako čuti u narednom periodu po ove dvije talentovane cicibanke“ kaže za www.opstinarogatica atletski trener Dejan Mićević.

Takođe izuzetno vrijedan rezultat proteklog vikend na Pionirskom dvoranskom mitingu “Sokolac 2014” ostvarila je skakačica u vis Kluba skakača SAK „Rogatica“ Slađana Andrić koja je, sa preskočenih 110 cm, postigla novi dvoranski rekord RS u kategoriji cicibanki.

Opština Rogatica - Zoran Janković