Zimska liga: Mladostaši nadvisili Sokolove

11.02.2014.

Fudbalska škola Mladost u Beču

ROGATICA – Proteklog vikenda Škola fudbala FK “Mladost” Rogatica odigrala je redovno kolo na Zimskoj ligi protiv FK “Slavije”. Godište 2002. protiv odlične ekipe iz Istočnog Sarajeva zabilježilo je visoku pobjedu od čak 4:0. Het trik uknjižio je Janković golovima u 8. pa u 14. a zatim i u 22. minutu. „Tačku na i” u ovoj utakmici stavio je Marijanović postigavši četvrti gol u 16. minutu. Ovom pobjedom godište 2002. odvojilo se od ostalih i „osamilo” na vrhu tabele sa 24 boda. Više je nego izvjesno da će učestvovati u završnici turnira.

Godište 2001. takođe je zabilježilo pobjedu od 5:2. Marijanović je poentirao u 4. i 19. minutu, Janković u 8. Šarenac u 12. a Popović u 17. minutu igre. Godište 2001. dijeli prvu poziciju sa Školom fudbala „Olimp” sa Pala. Ko je u ovim trenucima sretniji i spretniji vidjeće se u njihovom međusobnom susretu koji se igra narednog vikenda.

Godište 2000. svoj meč je završilo neriješeno, rezultatom 0:0. Time je sebi, navjerovatnije, ozbiljno zakomplikovalo prolaz u završnicu turnira, jer sada dijele treću i četvrtu poziciju sa ekipama “Winer” Sarajevo, “Bosna” Visoko, i “Glasinac” Sokolac.

Dobrim igrama predstavilo se i godište 2004. koje zauzima 4. poziciju tri kola prije kraja turnira. Rogatička Škola fudbala FK „Mladost” jedina je škola koja u završnici može imati više od dvije ekipe.

Opština Rogatica - Zoran Janković