Bioskop: repertoar od 21. do 27. marta

20.03.2014.

ANDRIĆGRAD – Od 21. do 27. marta posjetioci bioskopa “Dolly Bell” u Andrićgradu moći će da pogledaju filmove “Tarzan (sinhronizovano na srpski)” i “Kradljivica knjiga”.

 

Tarzan (sinhronizovano na srpski) [18:00]

Film-Tarzan

IZVORNO IME: Tarzan
REŽIJA: Reinhard Klooss
ULOGE: Kellan Lutz, Jaime Ray Newman, Spencer Locke
ŽANR: Animirani
TRAJANJE: 94 min.
GODINA: 2014
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:

Današnje je vrijeme. U toku ekspedicije u zabačene afričke džungle, Džon Grejstok i njegova supruga ginu. Jedini preživeli je njihov sin, J.J. pod nadimkom Tarzan. U olupini helikoptera, grupa gorila pronalazi dečaka i odgaja ga kao člana njihove porodice. Tarzan odrasta učeći zakone koji vladaju džunglom i gotovo čitavu deceniju ne sreće drugo ljudsko biće. Sve do susreta sa prelijepom i neustrašivom Džejn Poter. To je ljubav na prvi pogled. Ali stvari postaju komplikovane kada Vilijam Klejton, koji putuje sa Džejn, otkrije svoje prave namjere i pohlepne želje. Tarzan je prinuđen da uz pomoć svojih prirodnih instinkta zaštiti svoj dom i devojku koju voli.

 

Kradljivica knjiga [20:00]

Film-Kradljivica knjiga

IZVORNO IME: The Book Thief
REŽIJA: Brian Percival
ULOGE: Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson, Ben Schnetzer, Nico Liersch, Joachim Paul Assböck
ŽANR: drama
TRAJANJE: 131 min.
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

SINOPSIS:

Nacistička Njemačka, godina 1939. Zemlja zadržava dah. Smrt nikada nije imala toliko posla. Devetogodišnja Lizel živi sa svojom starateljskom porodicom. Dok se situacija pogoršava i mržnja postaje sve veća i opipljivija, Lizel počinje da krade knjige, i dijeli ih sa drugima. U podrumu njene kuće, njeni staratelji, Nemci, skrivaju jednog Jevrejina.