Delegacija iz Vićence ponovo u opštini Rudo

Opština Rudo - 26. marta 2014. 058.ba

Udruženje Nada Rudo

RUDO – Opštinu Rudo, u prethodoj nedjelji, ponovo je posjetila delegacija Udruženja „Zajedno za Sarajevo“ iz Vićence, na čelu sa dr. Sante Bresanom. Gosti iz Italije su stari prijatelji ove opštine, jer su najzaslužniji za kreiranje Centra za dnevni boravak djece i mladih sa smetnjama u razvoju.

Članove delegacije, zajedno sa opštinskim rukovodstvom, primio je načelnik opštine Rato Rajak. Ovom prilikom vođeni su razgovori o daljoj saradnji, prvenstveno u cilju obezbjeđenja sredstava za završetak i osposobljavanje zgrade obdaništa u Rudom, u koju bi se trajno smjestili korisnici Centra za dnevni boravak.

Načelnik opštine gostima iz Italije uručio je zahvalnice i skromne poklone za nesebičnu pomoć i dosadašnju saradnju na uspostavljanju Centra. Gosti su posjetili Centar i prisustvovali prezentaciji, koja je organizovana povodom desetogodišnjice rada Udruženja „Nada“ Rudo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: