Drina remizirala u Zvorniku

30.03.2014.

Stadion FK Drina Zvornik

VIŠEGRAD – Nakon susreta prve i druge ekipe u prvenstvu Srpske, nije bilo pobjednika. Derbi nije opravdao očekivanja oko 500 gledalaca u Zvorniku.

Domaći su imali više od igre, ali su gosti imali zrelije prilike za gol. Hasanović je u 16. minutu nakon dobrog driblinga pogodio prečku sa gornje strane. Dva minuta kasnije Bojat je uposlio Rosića koji sa tri metra iskosa šutira, ali Maksimović šalje loptu u korner. U 35. minutu je pogriješio Radović, Rosić krenuo sam ka golu Maksimovića, ali Aleksandar Ivanović padom u noge spašava siguran gol.

Domaći su u 45. minutu imali priliku, ali nakon greške Pavlovića ne snalazi se Lazić. U 56. minutu najprije Stevanović a onda i Radovan Vasić ne stižu da savladaju Govedaricu. Do kraja su Stevanović i Rustemović imali dobre šanse, ali se istakao golman gostiju Govedarica.

DRINA (Z) – DRINA HE 0:0

Stadion: Drine u Zvorniku.
Gledalaca: 500.
Sudija: Dušan Berak (Trebinje).
Žuti kartoni: Radović, Lazarević, A. Ivanović, Jokić, A. Vasić (Drina), I. Mirković, Bojat (Drina HE).

DRINA (Z): Maksimović, Lazić, Radović (od 46. minuta Stevanović), Rustemović, V. Ivanović, Kikić, R. Vasić, Lazarević, A. Ivanović, Jokić, Hasanović (od 71. minuta A. Vasić). Trener: Dragan Mićić.

DRINA HE: Govedarica, Pljevaljčić, Pavlović, Damjanović, Marković, Rosić (od 90. minuta Tešević), Ig. Mirković, Iv. Mirković, Tasić (od 77. minuta Soldar), Sekulić, Bojat (od 87. minuta Guzina). Trener: Marko Vidaković.

Igrač utakmice: Aleksandar Kikić (Drina).