Fudbaleri Mladosti gosti imenjaka iz Bogutovog Sela

28.03.2014.

FK Mladost Rogatica

Napadački do cilja

ROGATICA – Fudbaleri Mladosti su na otvaranju proljećne plolusezone na drugoligaškom istoku RS ostvarili polovičan uspjeh, zabilježili su dvije pobjede i isto toliko poraza.

Rogatičanima je svaki naredni meč u nastavku prvenstva praktično “majstorica“ u borbi za opstanak za prva prilika, za dobar rezultat i bjeg iz opasne zone je gostovanje kod Mladosti u Bogutovom Selu.

– Mi nemamo puno izbora, ako želimo da obezbjedimo opstanak moraćemo donositi bodove i sa gostovanja. Ekipa iz predgrađa Ugljevika ima solidan sastav, čvrsto se drže u sredini tabele i daleko su od opasne zone. Svakako da su u prednosti u odnosu na naš tim, oni su rasterećeni za razliku od nas koji u svaki meč ulazi sa inperativom pobjede. Putujemo u Bogutovo Selo sa velikom željom da ostanemo neporaženi, igraćemo napadački i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo. Za razliku od susreta sa Glasincom kada nije igralo nekoliko ključnih igračao ovaj put smo kompletni i to nam je dodatni stimulans – rekao je kapiten rogatičana Nenad Tošović.