Mladi iz Foče organizuju Omladinski kreativni dan

foca-online.info - 17. marta 2014. 058.ba

Omladinski kreativni dan u Foči

FOČA – Grupa mladih kreativnih ljudi iz Foče za 12. april zakazala je organizaciju Omladinskog kreativnog dana. Radi se o aktivnosti koja se provodi kroz projekat E761 – Susretanja, koji provodi Omladinska informativna agencija iz Sarajeva i Academica iz Beograda, u 11 gradova iz Bosne i Hercegovine i Srbije. Projekat finansira Evropska Unija kroz program međugranične saradnje ove dvije države.

Cilj organizacije „OK dana“ jeste promocija kreativnog stvaralaštva mladih ljudi, i zagovaranje kod lokalnih vlasti da se više ulaže u omladinski kreativni sektor.

Tokom „OK dana“ predstaviće se mladi fočanski umjetnici, slikari, muzičari, plesači, glumci i ostali, koji će svoj talenat javno promovisati na Trgu Kralja Petra u Foči.

U organizaciju Omladinskog kreativnog dana u Foči uključeni su aktivisti Omladinskog pokreta i Asocijacije mladih, kao i članovi raznih sekcija iz osnovnih i srednje škole, kao i Savjet učenika Srednjoškolskog centra.

– Više detalja očekujte u narednim danima, kada će biti poznato više detalja o samom događaju – poručuju iz organizacionog odbora „OK dana“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,