Pioniri KK „Vrelo“ prvaci regije Hercegovina-Romanija

Opština Čajniče - 04. marta 2014. 058.ba

Pioniri KK Vrelo Čajniče

ČAJNIČE – U subotu, 01. marta, završeno je takmičenje za mlađe kategorije na nivou PKO Hercegovina-Romanija, na kom su naši mladi košarkaši KK “Vrelo“ osvojili prvo mjesto bez poraza, sa prosječnom razlikom od 40 poena po utakmici, odnosno, ukupnom koš razlikom od 780 koševa u plusu na svim utakmicama. Time su ostvarili i plasaman na završni turnir za četiri najbolje ekipe u RS.

Ovaj uspjeh su ostvarili igrači: Sandro Savić, Stefan Manović, Stefan Lučić, David Racković, Vanja Racković, Pavle Veselinović, Aleksa Kuvelja, Nikola Tanasković, Milutin Mašić, Marko Tomić, Đorđe Karadžić, Ognjen Stjepanović, Stahinja Savić, Aleksandar Šubara, zajedno sa trenerom Duškom Pečenicom. Ovo je Duškova potvrda dobrog višegodišnjeg rada u klubu sa mlađim uzrastima.

Pioniri KK Vrelo Čajniče

S obzirom na uslove u kojima su naši mali košarkaši radili i trenirali postigli su uspjeh na kojem im zavide košarkaški klubovi poput: KK “Varda“, KK „Leotar“, KK „Slavija“…

Nadamo se da ovo neće biti kraj njihovim pobjedama, jer očekujemo da će sa završnog pionirskog turnira na nivou RS donijeti neku od medalja… pa možda onu i najsjajniju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,