Pionirke HE na Drini šampionke Republike Srpske

31. marta 2014. 058.ba

Pionirke OK HE na Drini

VIŠEGRAD – Pionirke Odbojkaškog kluba HE na Drini su šampionke Republike Srpske. Ovu titulu, nakon odličnih igara, osvojile su na dvodnevnom finalnom turniru, koji je proteklog vikenda održan u Gradskoj dvorani u Višegradu.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Bimal Jedinstva iz Brčkog, treća je Inova iz Banja Luke, a četvrta Crvena Zvijezda iz Obudovca.

Pionirke odbojke

Zlatne medalje pionirkama HE na Drini uručio je načelnik opštine Višegrad, Slaviša Mišković, a za najbolju igračicu turnira proglašena je Anja Ašonja iz HE na Drini.

Ekipe HE na Drini i Bimal Jedinstvo direktno su se plasirale na finalni turnir pionirki BiH.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,