Polufinale ženske Premijer odbojkaške lige BiH

27. marta 2014. 058.ba

OK HE na Drini - OK Tuzla

HE NA DRINI – BIMAL JEDINSTVO

VIŠEGRAD – Prvu polufinalnu utakmicu Plej-ofa ženske Premijer odbojkaške lige BiH, HE na Drini igra sa Bimal-Jedinstvom iz Brčkog. Utakmica se igra u petak, 28. septembra, u 18 časova, u Gradskoj dvorani u Višegradu.

Uzvratna utakmica se igra naredne sedmice u Brčkom, gdje se u slučaju neriješenog rezultata igra i treća utakmica.

Najavljujući polufinale šef stručnog štabna HE na Drini, Jovo Sarić je izjavio da je ovo izuzetan uspjeh podmlađene ekipe višegradskih odbojkašica, koja je tokom prvenstva igrački sazrela, dodavši da su Brčanke po kvalitetu odavno postale svojevrsna institucije u ženskoj BiH odbojci.

– U prvi polufinalni meč ulazimo bez opterećenja i uz otvorenu igru, čekajući svoju šansu i priželjkujući treći meč u Brčkom, najavio je Sarić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,