Rogatičke odbojkašice uspješno okončale sezonu

22.03.2014.

ŽOK Mladost Rogatica

Trijumf za kraj

ROGATICA – Odbojkašice Mladosti su na najbolji način okončale sezonu i oprostile se od navijača pobjedom.

Izabranice Milana Ždrnje su prvenstvo završile u sredini tabele, što je bio cilj pred početak prvenstva.

U posljednjem kolu Rogtičanke su sa 3:1 savladale zvorničku Drinu i ispratile gošće u drugoligaško društvo.

Nakon prvog seta nije izgledalo da će Mladost baš lako stići do pobjede jer su gošće odigrale odlično i stigle do prednosti 25 :21 i vođstva od 1:0.

U drugom periodu vidjeli smo potpuno drugu sliku na terenu, domaći sastav je zaigrao maksimalno ozbiljno i riješio ovu dionicu sa ubjedljivih deset poena razlike, bilo je 25:15 za izjednačenje 1:1.

I u trećem setu Rogatičanke su dominirale sve do drugog tehničkog tajm auta kada je bilo 16:8, a onda dolazi do opuštanja što su gošće znale da iskoriste, napravile su seriju 8:1 pa su stigle na samo poen razlike, na semaforu je stajalo 17:16. Ipak domaće odbojkašice su u nastavku dominirale i stigle do 25:18 i vođstva od 2:1.

U posljednjem, odlučujućem periodu već na početku odbojkašice Mladosti su napravile osjetnu prednost koju su sačuvale do kraja za 25:19 i konačan trijumf od 3:1.

Na kraju treba istaći da je u ovom meču trener domaćeg tima Milan Ždrnja dao priliku svim odbojkašicama koje su se našle u zapisniku za ovaj meč a djevojke sa manjom minutažom su u potpunosti opravdale povjerenje i pokazale da ne treba brinuti za budućnost rogatičke odbojke.

Mladost – Drina (Z) 3:1
(21:25; 25:15; 25:18; 25:19)

Sportska dvorana u Rogatici.
Gledalaca 100.
Sudije: Milena Čančar i Ana Vasiljević (Pale).
Delegat: Ivica Peter (Foča).

Mladost: Racković, Popović, Motika, Novaković, T.Džida, Janjić, Pavlović, Andrić, Gladanac, V.Džida, Janković. Trener: Milan Ždrnja.

Drina: Perić, Tanacković, Petrović, Pavlović, Stanojević, Rašković, D.Milošević, Andrić, B.Milošević, Urta. Trener: Mladen Subotić.