Rogatički drugoligaš spreman za proljeće

06.03.2014.

FK Mladost Rogatica

Opstanak prioritet

ROGATICA – Ako se po jutru dan poznaje a nakon sumorne jeseni pred fudbalerima Mladost bi moglo biti svjetlije proljeće.

Rogatički drugoligaš je na vrijeme počeo pripreme, u trenažni proces je uključeno dvadestak fudbalera koji su preko pedeset dana vrijedno radili i potpuno spremni dočekuju start proljećnje polusezone.

Predsjednik kluba Ljubiša Zeljaja je optrimista i vjeruje u dobre rezultate svog kluba.

– Nalazimo se u nezavidnoj situaciji, borba za opstanak je prioritet i jedini cilj. Iako je finansijska situacija teška uspjeli smo da konsolidujemo redove. Kompletan igrački kadar iz jesenje polusezone je ostao na okupu. Pojačali smo se sa dva mlada igrača koji su stigli iz premijerligaša Slavije, Miloš Urta igra na poziciji štopera a Nemanja Gigović je veznjak, i njihov angažman će nam sugurno mnogo značiti. Prema onome što smo prikazali u pripremnom periodu možemo biti potpuno zadovoljni. Obično kažu da su ti rezultati u drugom planu ali ako u četiri susreta ostvarimo dvije pobjede i dva remija to se mora cijeniti. Pobjedili smo Sutjesku 3:1 u Foči i Azot 2:1 u Vitkovićima, sa Glasincom smo odigrali 1:1 u Rogatici a 0:0 je bilo pritiv Azota. Uprava je pružila maksimalnu logistiku, svi uslovi su obezbjeđeni, sada je samo ostalo da naši igrači, naravno uz maksimalno angažovanje stručnog štaba, odrade što je pred njih postavljeno i vjerujemo da će Mladost zadržati mjesto na dugoligaškom istoku što definitivno i zaslužuje – zakljuičio je predsjednik Mladosti Ljubiša Zeljaja.