Sva ulaganja u Andrićgrad u skladu sa zakonom

SRNA - 24. marta 2014. 058.ba

Andrićgrad

ANDRIĆGRAD – Odbornici Skupštine opštine Višegrad jednoglasno su danas usvojili Izvještaj o radu predstavnika ove lokalne zajednice u Skupštini Andrićgrada, u kojem se, između ostalog, navodi da su svi finansijski izvještaji prošli reviziju i da je grad od kamena projekat od kapitalnog značaja.

U Izvještaju se ističe opravdanost kreditnog zaduženja namijenjenog za nastavak izgradnje, kao i svih dosadašnjih ulaganja u ovaj projekat i naglašava da su sva finansijska sredstva utrošena u skladu sa zakonom.

Na sjednici je naglašeno da je Andrićgrad projekat od kapitalnog značaja i od koristi ne samo za Višegrad, već za cijeli region i Republiku Srpsku.

U Izvještaju je ukazano i na potrebu upostavljanja dijaloga između lokalne vlasti i predstavnika Andrićgrada, uz podsjećanje da su svi izvještaji koji se tiču Andrićgrada jednoglasno usvajani kako u sadašnjem, tako i u ranijem sazivu lokalnog parlamenta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: